De echte smaak van Italiƫ

In 1963 had de Peroni familie een visie: een bier creëren dat symbool staat voor Italiaanse kwaliteit en vakmanschap. Zo ontstond Peroni Nastro Azzuro. Met flair en aandacht gebrouwen door drie generaties meesterbrouwers, van alleen de beste ingrediënten, zoals het exclusieve Nostrano dell’Isola. Het resultaat is een sprankelend en verfrissend bier met een fijne balans van bitters, citrus en kruidige aroma’s en een heldere afdronk.

Het geheim van onze unieke sprankelende en frisse smaak? Een combinatie van de beste hop, voorjaarsgerst en Nostrano dell’Isola. Dit exclusieve Italiaanse maïs geeft Peroni zijn herkenbare helderheid en lichte, gouden ‘prosecco-kleur’. 

SCROLL

Peroni Nastro Azzurro

Peroni Nastro Azzurro is hét premium bier uit Italië. Gemaakt met Italiaans vakmanschap en flair, voor een verfrissende smaak en een onmiskenbare touch van Italiaanse stijl. Zo past Peroni perfect bij Italiaanse gerechten, een stijlvolle aperitivo en La Dolce Vita.

In Peroni Nastro Azzuro proef je een subtiele toon van frisse citrus. Hiervoor gebruiken we hop van de hoogste kwaliteit (Saaz-Saaz en Hallertau Magnum) die het bier zijn kenmerkende aroma geven: fris en lichtkruidig.

 

Peroni Libera 0.0%

Peroni Nastro Azzurro is een Italiaans icoon sinds 1963 en hét Italiaanse premium bier van de wereld. Met Peroni Libera 0.0% introduceert Peroni nu ook een stylish alcoholvrij bier. Libera - Italiaans voor ‘vrij’ – geeft je de vrijheid om te kiezen voor 0%, terwijl je blijft genieten van de vertrouwende kwaliteit en stijl. Want gebrouwen volgens de Peroni wetten van Italiaans vakmanschap en flair, en vervaardigd met Nostrano dell’Isola maïs, proef je een rijk en intens aroma van citrustonen en gebalanceerde kruiden en bitters. En gebotteld in de elegante Peroni fles is Libera met recht ’s werelds meest stijlvolle alcoholvrije bier. Salute! 

Het verhaal

Peroni wordt al sinds 1963 in Italië gebrouwen - en nog altijd volgens origineel recept. In het Rome van de jaren zestig ontstond Birra Peroni uit liefde voor Italiaans vakmanschap, passie en flair. Geïnspireerd door La Dolce Vita groeide het samen met luxueuze mode- en designhuizen uit tot een Italiaans stijlicoon. Speciaal gebrouwen voor de liefhebber van stijl, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor een subtiel sprankelende en frisse smaak.  

 

Rondom het stadje Bergamo in Noord-Italië ligt de thuisbasis voor onze speciale maïs. Tussen twee rivieren bevindt zich een vruchtbare vlakte, die lokaal bekendstaat als de 'aarde op het eiland'. De omstandigheden zijn er perfect zijn voor het verbouwen van maïs door afwezigheid van vorst, een perfect bodemklimaat en irrigatie van vers gesmolten sneeuw uit de nabijgelegen Alpen. Hier ligt dan ook de bakermat van onze Nostrano dell'Isola-maïs, exclusief door ons geproduceerd.

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Vul hier je geboortedatum in:

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol.