Natasja Arie

Stipt op tijd zit Natasja Arie klaar in Feijoa op de Vijzelstraat in Amsterdam. Gehuld in een donkerblauwe zijden blouse met lange mouwen en een zwarte broek. Haar haren perfect gestyled en haar make-up subtiel. Natasja is het brein achter Squaah, een Social Media Community voor ambitieuze vrouwen. Daarvoor had ze een succesvol marketingbureau, nadat ze bij een groot schoonheidsmerk zichzelf binnen de kortste tijd van het begin van de ladder naar de top werkte.

Vergezeld door een aanstekelijke lach, vertelt Natasja over haar leven. “Kleurrijk, mag ik wel zeggen”, antwoordt Natasja op de vraag hoe ze haar levensstijl zou omschrijven. “Maar ook dynamisch en veelbewogen. Kleurrijk als in dat ik elke dag heel veel verschillende mensen in verschillende settingen zie. Dat zijn vaak hele kleurrijke types, zowel in persoonlijkheid als in uiterlijk”, vertelt ze lachend. “De mensen die ik ontmoet en om me heen verzamel, daar word ik heel vrolijk van. Al die mensen maken me vaak aan het lachen, ik beland soms in de raarste situaties!”

Natasja haalt energie uit andere mensen, zoveel is meteen duidelijk. Niet zozeer omdat ze het belangrijk vindt, maar om een hele simpele reden: “Het komt op mijn pad, het is niet dat ik het bewust opzoek. Ik vind dat leuk, je bent er namelijk maar één keer. Tenzij je gelooft dat je een volgend leven hebt”, voegt ze met een knipoog toe. “Het zou zonde zijn om niet van zoveel mogelijk dingen te kunnen proeven! Genieten van je leven, maar ook van het leven van anderen.”

 

De mensen die ik ontmoet en om me heen verzamel, daar word ik heel vrolijk van.
Natasja Arie

Ook in haar vrije tijd doet ze dat met veel plezier. “Ik heb één vrije dag per week, dat is de zaterdag. En dat weet iedereen om me heen. Zoals ik al zei, ik haal enorm veel energie uit andere mensen. In plaats van dat ik op die vrije zaterdag uit ga rusten, zet ik op zaterdag mijn huis open voor diners en borrels. Iedereen mag bij mij aan de eettafel aanschuiven.” De meeste vrienden kent Natasja van werk. “Het begon als een leuke werkrelatie, maar ze zijn meer geworden dan dat.” Wat vriendschap betreft is Natasja loyaal te noemen: “Er zijn veel vriendinnen die ik sinds de middelbare school ken. Bijna iedereen die in mijn leven komt, die blijft ook wel. Als je je best doet om oprecht geïnteresseerd te zijn in andere mensen, kom je denk ik wel een heel eind.”

Toch is het op sommige momenten ook zoeken naar het sociale aspect in de wereld waarin ze werkt. “Toen ik begon met het bouwen van Squaah, dacht ik dat ik mezelf moest underdressen”, vertelt Natasja over haar stijl, die toch wel echt eigen te noemen is. “De tech-wereld is niet echt modegericht, ik dacht dat ze me niet serieus zouden nemen of dat ik iemand voor het hoofd zou stoten. Ik kwam erachter dat ik sowieso opviel omdat ik vrouw ben. Dan kon ik me net zo goed kleden zoals ik wil, ze keken me toch wel aan. Als ik dan opval, prima”, zegt ze met diezelfde aanstekelijke lach. “Een goed hakje, een kokerrok of een mooie jurk, ik doe altijd mijn best om er netjes en verzorgd uit te zien.”

 

Fotografie: Milan Goldbach

Locatie: Bar Feijoa, Amsterdam

Kan je geen genoeg krijgen van de Portrait serie? Kijk hier voor het totale overzicht en laat je inspireren door echte verhalen van mensen met een voorliefde voor Italië, passie voor lekker eten, fashion, design en de goede dingen van het leven!

Meer Portraits
Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol. overAlcohol

Vul hier je geboortedatum in:

Met trots voor u gebrouwen. Geen 18, geen alcohol.